Соуси купити для кафе, ресторанів, готелів в Україні - Хорека

Соуси

Сортування
СОУС ТОМАТНИЙ ДОМАШНІЙ (1,3кг)
Як і традиційний грецький домашній томатний соус, цей готовий соус має легку і гладку текстуру з ніжним ароматом грецьких трав. Ідеально підходить для будь-яких рецептів на основі класичного томатного соусу.
55087
Код: 55087
СОУС ДЛЯ ПІЦИ (1,3кг)
Цей соус можна використовувати в якості базового соусу для будь-якої піци. Він пропонуєвишуканий смак і зручність у застосуванні.
55088
Код: 55088
СОУС ТОМАТНИЙ ЕГЕЙСЬКИЙ (1,3кг)
Пікантний томатний соус пробуджує апетит і додає приємний смак.
55762
Код: 55762
СОУС РИБНИЙ (1,3кг)
Традиційний грецький соус для риби і морепродуктів.
55753
Код: 55753
СОУС ДЛЯ ФРИКАДЕЛЬОК (1,4кг)
Особливий соус, що ідеально підходить для м'ясних страв, з добірних томатів і пряних спецій.
55740
Код: 55740
СОУС ЛИМОН ОРЕГАНО (1,3кг)
Розкішне поєднання інгридиєнтів з лимоном і орегано, ідеальний для свинини, риби та птиці.
55749
Код: 55749
СОУС МИСЛИВСЬКИЙ (1,3кг)
Вишукано насичений соус з грибами, овочами і червоним вином.
55737
Код: 55737
СОУС ЛІСНИЙ (1,3кг)
Темний готовий соус з грибами, ідеально підходить для всіх м'ясних страв.
55743
Код: 55743
СОУС ДЛЯ КРЕВЕТОК (1,3кг)
Традиційний грецький соус для морепродуктів, приготовлених на сковороді.
55752
Код: 55752
СОУС МЕКСИКАНСЬКИЙ (2,2кг)
Мексиканський соус для м'яса, картоплі,креветок, овочів. Ідеально підходить для буріто, кесаділії і тако.
55027
Код: 55027
СОУС HOLLANDAISE (ГОЛЛАНДЕЗ) (0,8кг)
База для приготування соусу Голландез за традиційним рецептом.
43815
Код: 43815
СОУС ДІП АЗІЯ (2,2кг)
Соус ДІП для обмакування в нього їжі, наприклад чіпсів, шматочків овочів, фруктів, м'яса, морепродуктів.
55400
Код: 55400
СОУС ПІКАНТНИЙ (1,3кг)
Пікантний смак традиційної грецької страви.
55750
Код: 55750
СОУС BEARNAISE (БЕРНСЬКИЙ) (0,8кг)
Бернський соус з насиченим смаком і ароматом естрагону.
43896
Код: 43896
СОУС КАРРІ КИСЛО-СОЛОДКИЙ З ОВОЧАМИ (2,25кг)
Готовий кисло-солодкий соус з шматочками ананаса, бамбука і моркви. Ідеально підходить для страв в в воку або в якості соусу-діпа.
55054
Код: 55054
СОУС ЧИЛІ (2,25кг)
Універсальний гострий соус.
55011
Код: 55011
СОУС ЧЕРВОНИЙ ШАФРАН (1,0кг)
Соус з м'яким смаком і ароматом шафрану. Ідеально підходить для білого м'яса,філе риби і морепродуктів.
43900
Код: 43900
СОУС ТАЙСЬКИЙ СОЛОДКИЙ ЧИЛІ (2,3кг)
Гострий кисло-солодкий соус, ідеально підходить для будь-яких азіатських страв.
55080
Код: 55080
СОУС М'ЯСНИЙ (1,3кг)
Соус ідеально підходить до основної страви або гарніру.
55756
Код: 55756
СОУС А-ЛЯ КРЕМ (0,8кг)
Білий соус з молочними вершками і ніжним смаком грибів.
43810
Код: 43810

Замовити соуси для ресторану

Приготування соусу є одним із завдань, з якої шеф-кухар зустрічається практично щодня. Дана категорія страв представлена безліччю строкатих найменувань, але для їх приготування використовується схожа технологія. Для готелів подібні страви-приправи обов'язкові, оскільки з їх допомогою можна надати їжі смак, аромат і відтінок, який здатний привернути увагу навіть самого вимогливого клієнта. Соус дозволяє зробити консистенцію продукту ніжнішою, а також додати йому відсутню родзинку.

Використовувати соус можна для будь-яких продуктів, які пройшли обробку:

  • варена;
  • печена;
  • відварна їжа.

Соуси допомагають змінити звичне уявлення про м'ясо, рибу і овочах. Також купити соус слід для приготування фруктових або грибних страв.

Якісні готові соуси

Досвідчені кулінари відмінно знають, що подібний склад здатний виконувати кілька функцій. З його допомогою можна нейтралізувати, маскувати або посилити певний смак. Соус може надати абсолютно нову якість традиційного блюда. Нерідко соус змінює до невпізнання один і той же набір продуктів, створюючи два абсолютно різні страви. Якщо правильно підібрати соус, це дозволить зробити страву більш поживним і поліпшити його якість. Також вибір кухаря впливає на те, як буде виглядати страва під час сервіровки.

Сьогодні ви можете купити соус Хорека з декількох категорій. В першу входять склади на основі м'ясних соків. Такі соуси представляють собою найпростіший продукт, для отримання якого достатньо обсмажити шматки м'яса середньої або високої жирності. Прості борошняні соуси готують з використанням жиру, наваристого бульйону і з додаванням різних прянощів. Складний борошняний соус називають льезонірованним. В даному випадку до інгредієнтів простого мучного соусу потрібно додати збите яйце. Для кейтерингових компаній покупка готових соусів є ключовим моментом. Їх цікавить великий обсяг продукції оптом, що дозволяє в значній мірі скоротити витрати.

Якщо ви вирішили скористатися нашими послугами, то можете бути впевнені в якості кожного продукту. Ми поставляємо товари для кафе і ресторанів не перший рік, що дозволяє знайти індивідуальний підхід до кожного клієнта. Готова продукція Horeca дозволить зробити бізнес більш простим і прибутковим.